Közlekedési Kultúra Napja

A közlekedési kultúra napja 2020. május 11. Az évnek az a napja, amelyen igyekszünk felhívni a figyelmet a közlekedés sokszínűségére, szépségére, technikai vívmányaira, a biztonságos, toleráns, egymásra odafigyelő közlekedési magatartás fontosságára a közúti, a vasúti, a vízi és a légi közlekedés területén egyaránt.

A CSETE Egyesület ehhez a naphoz 3 programmal szeretne hozzájárulni.

1. Online KRESZ Teszt feladatot teszünk közzé, amit meg lehet oldani, mintha KRESZ vizsgán lennél. Akár motorkerékpárral, autóval, busszal tedd magad próbára! Vajon sikerülne az elméleti vizsgád? Töltsd ki a tesztet, amit a https://www.kreszteszt.net/vizsga/ linken érsz el.

2. Készítsünk fotó galériát együtt! A témánk a közlekedés. Szárazföldön, vízen, levegőben, motorral, busszal, gyalog, bicajjal, autóval, hajóval, lovon és még ki tudja hogyan!? Tölts fel a csete egyesület facebook oldalra néhány fotódat, mikor közlekedsz, ha van sztorid mellé, írd le, akár pozitív, akár negatív esetleg vicces.

3. Gyere ki a csongrádi KRESZ parkba 2020. május 11-én 15 órára és találkozzunk. Rendezünk egy kerékpáros ügyességi vetélkedőt!

Oszd meg másokkal is!