A rendezvény célja: A CSETE Egyesület szakmai programjának bemutatása, népszerűsítése. Csongrád fakataszterének elkészítésére javaslat a város vezetősége felé.

A szakmai program tartalma: Csongrád fáiról térkép készítése, on-line felületen kapcsolat biztosítása az emberek és a fák között.

„ Egy fa élete” szakmai programunk által közelebb hozzuk a természetet a helyi és a Csongrádra látogató emberek számára, hozzájárulunk közvetlen környezetünk természeti értékeinek bemutatásához. Látványos térképen mutatjuk be, hogy melyik fa, hol található, milyen állapotban van, milyen tulajdonságai vannak, kinek milyen élményei vannak vele kapcsolatosan. Minden fához e-mail címet kapcsolunk, hogy követhető legyen, ha történik vele bármi is. Az emberek online írhatnak a fa térképen szereplő fákról, sőt a fáknak is. Honlapunkon megjelenítjük a legérdekesebb írásokat, fotókat, történeteket, megoldásokat. (emlékek, termés, méret, betegség, családi élmény, turistaprogram, érzelmek, kapcsolatok, születés, rongálás, lopás)

Meghívottak: Csongrád Város Önkormányzata, helyi civil szervezetek, helyi lakosok, CSETE Egyesület tagjai, diákok, más környezetbarát klubok,

Résztvevők tervezett száma: 50 fő

Időtartam: 1 nap

Online hangterápia hangtálakkal

Seres Krisztián előadóművész vezetésével tibeti hangtálakon meditációs gyakorlat.

Ez a hangterápia már 3 éve zajlik az online események között, ehhez csatlakoztunk Mi is.
A kondi termünkben a helyszínt biztosítjuk és a bejelentkezés a saját eseményünk listáját színesíti.
Otthon végezhető meditáció, online bejelentkezéssel.

Tervezett létszám: 50 fő

Link: http://szulessujja.com/